Bader & Schenk Evenementen

“Inspiratie en Netwerken”

De zomer is inmiddels op zijn retour en de herfst zal binnen niet al te lange tijd zijn intreden doen.

Wat leren de seizoen ons? De herfst is het seizoen van het verkrijgen en het verfijnen van lessen naar aanleiding van de activiteiten en ervaringen van de zomer. Vertering is de basis voor groei van het nieuwe. Dat geldt ook voor zakelijke plannen en ambities.  Wat hebben de zomermaanden je geleerd?

Met dit thema gaan wij deze middag aan de slag. Ga met ons mee op een high impact reis vol inspiratie en plezier.

Bader&Schenk staat voor effectief en praktische verandermanagement vanuit het principe “Waar mensen groeien daar groeien organisaties” Om deze rede is er gekozen om deze intervisie middag op een bijzondere (corona-proof) locatie plaats te laten vinden. Hier wordt onze visie op veranderen ten uitvoer wordt gebracht, ervaren en toegepast.

De praktische informatie

Locatie: Fortboerderij Dijkzicht, Aalsmeerderdijk 460 te Aalsmeerderbrug 

Parkeren: kan gratis op eigen terrein
Datum/Tijd : 14.00 – 16.30 uur
Kledingvoorschrift: casual of vrije tijds
Bijdragen: Geen vastgesteld tarief; Waardenbepaling achteraf

Over onze gastheer Paul Bos

Natuurlijke transformatie

Boer Bos is expert op het gebied van natuurlijke transformaties. Hij verstaat de kunst van hoe je op een natuurlijke manier groei organiseert: namelijk, door de traditie te omarmen en die verbinden met de eigentijdse behoefte. Met een vleugje humor en creativiteit…

Zijn bijdragen gaan over: vooruit naar vroeger, natuurlijk leiderschap, naar buiten is naar binnen, het succes van meer leven in je werk, hoe krijg ik de kudde mee, de eigentijdse waarde van oude ambachten en vergeten wijsheidstradities, hoe om te gaan met verwarring en onzekerheid, en hoe te bouwen aan nieuwe samenwerkingsverbanden met de kracht van de menselijke maat.

Wil jij je inschrijven?

Dat kan! Mail dan snel naar info@baderschenk.nl!

Let op! Vol = Vol! 

Per training slechts beperkte aantal plekken beschikbaar