'Beter worden in goed zijn'

INTERIM MANAGEMENT

WAT DOET EEN INTERIM VERANDERMANAGER?

Veranderingen bij organisaties zijn niet weg te denken. Denk daarbij aan reorganisaties, strategie- of cultuurveranderingen. Iedere situatie leent zich voor een andere aanpak. Heb je de verandermanagement en leiderschapscoaching pakketten bekeken, maar wil je nét even wat anders? Wellicht is een interim verandermanager dé oplossing. Neem dan contact op om te bespreken wat passend kan zijn.

Tijdens het op maat pakket analyseren wij uw situatie en vraagstuk(ken). Wellicht kun je de nodige verandering al definiëren, in sommige gevallen erken je alleen het obstakel waar je al een tijd tegenaan loopt. Om verandering te kunnen realiseren als interim change manager is het allereerst van belang om de huidige situatie in kaart te brengen. Wanneer we met elkaar hebben vastgesteld welke verandering nodig is om het geformuleerde probleem op te lossen, stellen we samen een actieplan op. Dit plan kan bestaan uit enkele verandermanagement workshops voor een afdeling of ander samenwerkingsverband. Of wij gaan als interim verandermanager gesprekken aan met individuele medewerkers.

BENIEUWD WAT WIJ ALS INTERIM VOOR UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Tijdens het verandermanagement op maat pakket krijg je weer beweging in jouw organisatie of afdeling. Wil je net iets op het gebied van verandermanagement, coaching en advies dan in de andere pakketten wordt genoemd. Neem dan contact op door te bellen naar Dirk of Erika (zie footer) of een mail te sturen naar info@baderschenk.nl.

KOM MET
ONS IN CONTACT!

  CONTACT

  Bader&Schenk Consulting

  Dirk Bader
  dirk@baderschenk.nl
  +31 (0)6 46 72 40 15

  Erika Schenk
  erika@baderschenk.nl
  +31 (0)6 53 66 61 24

  SOCIALE KANALEN

  Bader en Schenk logo