Nieuw online trainingsprogramma ‘Het Hybride Werken’

-Geplaatst op 17-01-2021-

De Covid-19 pandemie heeft onverwachts een snelle boost gegeven aan hoe en waar mensen werken én samenwerken. Veel organisaties bewegen mee in het hybride werken. Dit is een manier van werken waarbij zelfsturing, werkbaarheid en zelfredzaamheid centraal staan. Om het hybride werken duurzaam te implementeren op persoonlijk niveau, heeft Bader&Schenk een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld dat nu beschikbaar is.

” We hebben de afgelopen periode met veel van onze opdrachtgevers contact gehouden. Steeds kwam de zelfde vraag op tafel: hoe implementeren we een nieuwe manier van werken? En naar die signalen hebben wij goed geluisterd”, aldus Dirk.

Waarom een nieuw trainingsprogramma?
“De uitdagingen bij de nieuwe manier van werken (waarbij deels thuis en deels op kantoor gewerkt zal gaan worden) zijn vooral om oude overtuigingen over het hoe van werken te heroverwegen. Hierbij valt te denken aan fysieke aanwezigheid en een top-down organisatie structuur”.
Het nieuwe aan dit trainingsprogramma is dat we de deelnemers leren om prioriteiten te stellen tussen tijd en doelen en om een gezonde werk-privébalans te creëren en te behouden, in de context van het hybride werken. Nieuw gereedschap voor hybride zelfsturing wordt aangereikt in combinatie met persoonlijke coaching. Juist omdat veelal op afstand wordt samengewerkt, wordt tijdens de training bewust stilgestaan bij de valkuilen die het hybride werken met zich mee kunnen brengen”.

Deze training bestaat uit 4 dagdelen en wordt online aangeboden.