Bader & Schenk Consulting

Wij bieden verandermanagement aan voor uw bedrijf

"Mensen en organisaties worden beter in goed zijn"

Hoe wordt wendbaarheid en flexibiliteit gestimuleerd en hoe kunnen mensen daarin meegenomen worden? In de aanpak van Bader & Schenk staat de mens centraal; eerst wie, dan het wat. Geen enkel bedrijf (groot of klein) kan groeien als de mens niet in zijn kracht staat. Wat heeft de mens nodig om mee te bewegen en om vanuit gedeelde ambities de gestelde doelen op ontspannen en doeltreffende wijze te behalen, dat is de eigenlijke vraag.

Het persoonlijk waardenprofiel dat voor elke medewerker wordt ingezet, is het vertrekpunt van de succesvolle verandering. Wat geeft mij bezieling, wat drijft mij en waarvan krijg ik energie? Heeft een medewerker zijn motieven eenmaal helder, dan kan er gekeken worden naar hoe deze intrinsiek ontwikkeld en ingezet kunnen worden in een veranderende omgeving.    

Door in te zetten op maatwerk, verkrijgt de directie als opdrachtgever inzicht in zowel het huidige als het gewenste bedrijfs-DNA. Met het managementgereedschap dat wordt aangereikt, kan vanuit nieuwe en herstelde draagkracht de weg naar duurzaam succesvol ondernemen worden ingeslagen. 

Bader & Schenk Consulting heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van verbeter- en verandertrajecten. Onze expertise zetten wij in bij bedrijven die wendbaar en flexibel de concurrentie voor willen blijven. Mensen zijn daarbij van cruciaal belang. Als mesen optimaal hun talenten kunnen inzetten, presteren zij meer en beter.

Wil jij: