'Mensen met passie laten werken.'

Mensen en organisaties
worden beter in goed zijn

Wat in de onderstroom gebeurt, is bepalend voor wat in de bovenstroom plaatsvindt. Bader&Schenk duikt diep en haalt het DNA boven dat bij een bedrijf hoort. Door inzicht te krijgen in het gedrag en de drijfveren op de werkvloer, krijgen zij de huidige cultuur en structuur in beeld. Vandaaruit ontwikkelen zij samen een plan van aanpak die de uniciteit van elke medewerker omarmt, waardoor een organisatie een krachtig karakter kan ontwikkelen. Hierbij staan meer verbinding en een grotere eigen verantwoordelijkheid centraal.

Vanuit gedeelde doelen een bedrijf neerzetten, is volgens Bader& Schenk de sleutel tot een succesvol bedrijf waar met plezier wordt gewerkt.

Dirk Bader en Erika Schenk bundelen hun krachten met hun samenwerking, jarenlange kennis en kunde in consulting, bekrachtigd door een gezamenlijk scherp onderscheidend vermogen. De holistische aanpak van Dirk Bader en de praktische  oplossingsgerichte visie van Erika Schenk maken van Bader&Schenk een doortastend duo. Vrij, onafhankelijk en zonder oordeel zetten Bader&Schenk hun veranderexpertise op alle vlakken in; op management-, leidinggevend als op uitvoerend niveau.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR HET VOLGENDE?

KOM MET
ONS IN CONTACT!

  CONTACT

  Bader&Schenk Consulting

  Dirk Bader
  dirk@baderschenk.nl
  +31 (0)6 46 72 40 15

  Erika Schenk
  erika@baderschenk.nl
  +31 (0)6 53 66 61 24

  SOCIALE KANALEN

  Bader en Schenk logo