'Beter worden in goed zijn'

TRAININGEN

DUURZAAM HYBRIDE WERKEN

Vanuit vrijheid, bevlogenheid en loyaliteit efficiënt de dag indelen? Zo kan hybride werken zijn. Covid-19 heeft aan deze werkvorm een boost gegeven. Meebewegen met deze economische en maatschappelijke dynamiek, is essentieel voor elke organisatie. Bader&Schenk tilt het hybride werken naar een next level. Vertrouwen en balans zijn hierin de sleutels.

Duurzaamheid staat hoog op de lijst van Bader&Schenk. Het verlagen en meten van de carbon footprint, oftewel de CO2-voetafdruk, wordt meegenomen in de training, zodat medewerkers in een post-covid organisatie bewust de nieuwe wereld in stappen.

duurzaam hybride werken brochure

BROCHURE 'DUURZAAM HYBRIDE
WERKEN' DOWNLOADEN

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze training ‘Duurzaam Hybride werken’? Wij hebben een brochure opgesteld die je de gewenste inzichten kan geven. Laat hieronder jouw gegevens achter en download direct de brochure!

  COACHEND LEIDERSCHAP

  Tijdens de training Coachend Leiderschap leren de deelnemers een omgeving te creëren van vertrouwen en veiligheid, de basis van effectief leiderschap. Deelnemers kunnen op een inspirerende manier verbindingen leggen tussen individuele talenten en collectieve (team) doelstellingen. De kracht van het team wordt blijvend gemobiliseerd.   

  Na deze training heb jij meer inzicht hoe zelforganiserende teams opereren. Daarnaast heb jij meer helderheid over je rol als leidinggevende. Ook ben je in staat om het beste uit je mensen te halen. Tot slot vervul jij een sterke, coachende en inspireerde rol waarbij jij de flow creëert.

  jason-goodman-Oalh2MojUuk-unsplash

  TEAM COACHING

  Teamcoaching ondersteunt de teamleden in hun ontwikkelproces én in hun performance. Het is gericht op het in beweging brengen van de interactie binnen het team. Met als doel de kracht van het team te mobiliseren. Een team dat niet optimaal functioneert kan last hebben van een aantal disfuncties die het bereiken van partnerschap en de gestelde doelen belemmeren.

  Er zijn vijf disfuncties van een team te onderscheiden: Gebrek aan vertrouwen, Angst voor conflicten, Gebrek aan commitment, Vermijden van verantwoordelijkheid en Weinig aandacht voor resultaten. Teamleden werken resultaatgerichter samen, hebben inzicht in relevante teamdynamieken en weten hoe hier mee om te gaan.

  KOM MET
  ONS IN CONTACT!

   CONTACT

   Bader&Schenk Consulting

   Dirk Bader
   dirk@baderschenk.nl
   +31 (0)6 46 72 40 15

   Erika Schenk
   erika@baderschenk.nl
   +31 (0)6 53 66 61 24

   SOCIALE KANALEN

   Bader en Schenk logo