Bader & Schenk Trainingen

"Beter worden in goed zijn"

Management Development

In deze training word je als manager en als team uitgedaagd op thema’s als samenwerken, innoveren en flexibiliteit. Doel is om het optimale uit jezelf én uit het managementteam te halen. 

Deelnemende teams zijn jonge talentvolle managers die willen door ontwikkelen en ervaren management- en directieteams die een next step willen maken in hun leiderschap. Er wordt gewerkt op individueel niveau en op teamniveau. Welke impact wordt gemaakt als individu binnen met managementteam en welke impact maken we als team in de context van het grotere geheel? Wendbaarheid, effectief leiderschap, persoonlijke vitaliteit, en change management.

We ontwikkelen samen met jouw organisatie een training op maat, waarbij een strategische uitdaging uit de organisatie centraal staan. Leren en werken sluiten praktisch op elkaar aan.

Coachend Leiderschap

Tijdens de training Coachend Leiderschap leren de deelnemers een omgeving te creëren van vertrouwen en veiligheid, de basis van effectief leiderschap. Deelnemers kunnen op een inspirerende manier verbindingen leggen tussen individuele talenten en collectieve (team) doelstellingen. De kracht van het team wordt blijvend gemobiliseerd.   

Na deze training heb jij meer inzicht hoe zelforganiserende teams opereren. Daarnaast heb jij meer helderheid over je rol als leidinggevende. Ook ben je in staat om het beste uit je mensen te halen. Tot slot vervul jij een sterke, coachende en inspireerde rol waarbij jij de flow creëert.

Team Coaching

Teamcoaching ondersteunt de teamleden in hun ontwikkelproces én in hun performance. Het is gericht op het in beweging brengen van de interactie binnen het team. Met als doel de kracht van het team te mobiliseren. Een team dat niet optimaal functioneert kan last hebben van een aantal disfuncties die het bereiken van partnerschap en de gestelde doelen belemmeren.

Er zijn vijf disfuncties van een team te onderscheiden: Gebrek aan vertrouwen, Angst voor conflicten, Gebrek aan commitment, Vermijden van verantwoordelijkheid en Weinig aandacht voor resultaten. Teamleden werken resultaatgerichter samen, hebben inzicht in relevante teamdynamieken en weten hoe hier mee om te gaan.

Time Management

Vanuit jarenlange praktijkervaring is een kort en krachtig programma ontwikkeld, welke je 10-20% tijdwinst oplevert en waarmee gemakkelijk de balans werk/thuis op orde gehouden kan worden.

Tijdens deze training krijg je inzicht in hoe het met je timemanagement is gesteld en worden er (praktische) handvatten aangereikt om baas te worden en te blijven over de eigen tijd én agenda. Door middel van persoonlijke coaching worden werkgewoontes en automatismen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Door nieuwe bewuste keuzes ben je in staat om effectief werken blijvend toe te passen.

 

Neem contact op

Advies nodig? Neem contact met ons op via het het contact formulier of via onderstaande gegevens.

Bel Dirk

06 46 72 40 15

Bel erika

06 53 66 61 24

Mail ons

info@baderschenk.nl