'Verandering is spannend'

VERANDERMANAGEMENT

VERANDERING IS SPANNEND

Als organisatie kom je vroeg of laat op een punt waarop het tijd is om dingen anders te doen. Je organisatie groeit of de markt verandert.  Je wilt de cultuur veranderen, een nieuwe koers varen of de organisatie op een andere manier inrichten. Verandering is vaak spannend en roept nog wel eens weerstand op.  Het op de juiste manier inzetten van veranderingen met een goed bijbehorend proces en doeltreffende marketing en communicatie zijn dan doorslaggevend.

SAMEN HET JUISTE PROCES INRICHTEN

Om een verandering teweeg te brengen is het neerzetten van een helder proces belangrijk. Bader&Schenk weet hoe dit aan te pakken. We begrijpen dat er verschillende standpunten en belangen zijn. En weten hoe hiermee om te gaan. Bader&Schenk treedt op als verbinder en adviseert over hoe marketing en communicatie bijdraagt aan het laten slagen van de verandering.   

THEMA'S VERANDERMANAGEMENT

Verandermanagement is een breed begrip en heeft raakvlakken met verschillende onderdelen van een bedrijf. Hiernaast een overzicht van de verschillende thema’s binnen verandermanagement.

WERKWIJZE

ONZE
AANPAK

DE ROUTE
NAAR SUCCES

HET
RESULTAAT

KOM MET
ONS IN CONTACT!

  CONTACT

  Bader&Schenk Consulting

  Dirk Bader
  dirk@baderschenk.nl
  +31 (0)6 46 72 40 15

  Erika Schenk
  erika@baderschenk.nl
  +31 (0)6 53 66 61 24

  SOCIALE KANALEN

  Bader en Schenk logo