Nieuwe stap in kleurenprofielen voor Bader&Schenk

Geplaatst: 14-7-2020

Onlangs zijn Dirk en Erika een partnership aangegaan met My Motivational Insights. Dit is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het kleurenprofiel en de teamscan geven snel en betrouwbaar en begrijpelijk zelfinzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt te verbeteren.

Als het gaat om bedrijfsgroei, teamontwikkeling of individuele coaching, de kleurenprofielen van My Motivational Insights geven exact weer waar energie verloren gaat en waar energie door wordt verkregen, in combinatie met drijfveren.

Erika: ‘Dirk en ik hebben jarenlang ervaring met kleurenprofielen. De presentaties en de rapportages zijn helder en makkelijk leesbaar en daarmee een doeltreffend en praktisch middel om in te zetten bij allerlei interventies. Met een online gevalideerde vragenlijst worden binnen 20 minuten de dieper gelegen drijfveren gemeten. Deze drijfveren worden zowel in tekst als visueel weergegeven in een kleurenprofiel.’

Voor Bader& Schenk vormen de kleurenprofielen de basis binnen hun veranderaanpak.

Dirk: ‘Onze overtuiging is dat verandertrajecten alleen slagen en beklijven als er voldoende draagvlak aanwezig is bij de mensen die er werken. Daarom starten we met een individueel kleurenprofiel. Hiermee creĆ«ren we het vertrekpunt. Als mensen zien wat hun onbenutte potentieel is en wat zij zelf kunnen doen om mee te bewegen met de veranderingen die op hen af komen, ontstaat draagvlak.’

De persoonlijke benadering en ondersteuning van Bader&Schenk staat garant voor kwaliteit en helderheid. Door het nieuwe partnership met My Motivational Insights geven zij verandermanagement een innoverende impuls.